Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Stabil és biztonságos salgó polcrendszer

A raktárban mindig megtervezett szempontok szerint kell elhelyezni a tárolni kívánt áruféleségeket, hiszen csak így lehet az árukészletben vagy irattárban gyorsan eligazodni. Fontos szempont, hogy a salgó polcrendszereken áttekinthetően lehessen megtalálni a korábban eltárolt termékekeket.

Mindig az adott raktározási technológia szerint kell kiválasztani azt, hogy milyen paraméterekkel rendelkező salgó polcok kerüljenek beszerelésre. Egyértelműen egy autószerelő műhelyben nagyobb teherbírású salgó polcra van szükség, mint pl. egy irattárban. Gumiszerelő műhelyben is a gumiabroncsok tárolását speciálisan kell végezni, hiszen azok nem érintkezhetnek szennyeződésekkel sem célszerű őket gumiabroncs tároló polcrendszeren tárolni. Ilyen esetekben kínálatunkban megismerheti ezeket a speciális tároló rendszerek, melyeket kedvező áron kínálunk Önnek. A salgó polcokat kiváló minőségű acélból készítjük, horganyzott vagy festett felületi kezelést kapnak. Nagyon sok méret közül lehet válogatni a termékek között, így teljesen az adott helyiség méretéhez lehet alakítani a salgó polcokat. Ha nagy mennyiségben szeretne polcrendszert rendelni, akkor kérjen egyedi árajánlatot, hiszen ilyenkor járhatnak kedvezmények. Az itt megvásárolt polcokban nem fog csalódni, hiszen stabil kialakításúak és átszerelhetők. Összeszerelésük és szétszerelésük sem okoz nehézséget, így a költöztetésük gond nélkül vállaljuk. Ha megismerkedett a csavaros és a csavarmentes salgó polc típusokkal, melyek mindegyike innovatív tervezése miatt a vásárlók nagy kedvence. Ha kérdése van a salgó polcokkal kapcsolatban keressen minket a megadott telefonszámon vagy e-mail címen!

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés