Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Strapabíró fémpolcok rengeteg kialakításban, olcsón!

Fontos manapság műhelyekben, irodákban, szerverszobákban és egyéb helyiségekben, ahol sok hasznos helyre van szükség a pakoláshoz, hogy egy minőségi polcrendszer álljon rendelkezésünkre. A fapolcok egy idő után elhasználódnak, ki vannak téve a nedvességnek, így manapság már a leggazdaságosabb és legköltséghatékonyabb tárolási megoldásnak a fémpolc számít, azon belül is a Salgó polcok, melyek jelenleg a legsokoldalúbb és legpraktikusabb polcrendszert képviselik a világon.

A Salgó fémpolc típusok akármekkora méretben és volumenben összeállíthatók néhány alapvető elemből, így egy néhány polcos, 1-2 szintes rendszer, de egy sok polcos többszintes polcrendszer is könnyedén kialakítható a Salgó technológiával. Ezek a fémpolc típusok elérhetők csavaros, csavarmentes kivitelekben is és kiemelt teherbírással rendelkeznek. Olyan polcrendszer hozható létre a Salgó elemekkel, amilyenre csak szükség van, teljes mértékben az igényekhez lehet a kész rendszert igazítani.

A csavaros Salgó polc remek választás iratok, alkatrészek, apróbb anyagok tárolására, de bármilyen egyéb tárolási követelménynek is megfelel, amennyiben a tárolási határértéket nem lépjük túl. A csavarosan szerelhető tradicionális Salgó polcok harmonikusan illeszkednek raktári környezetekbe, garázsokba, műhelyekbe, szerverszobákba és irodákba egyaránt, tehát tulajdonképpen bárhova, ahol valamit hatékonyan kell tárolni.

A Salgó fémpolcokkal maximálisan ki lehet használni a rendelkezésre álló helyet, és nem kell oldalirányba csökkenteni a szabad helyet tároláskor. Remek választás minden helyzetben!

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés