Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Tárolást polcrendszerekkel

Nagyobb raktárak esetében a teljes állványzat kialakítása egész nagy beruházási összeget emészthet fel. Ki kell választani a legjobb megoldást, melynek segítségével olcsón, de mégis célszerűen lehet elhelyezni a szükséges nagyságú salgó polcrendszereket az adott területen. Praktikus megoldás a fémből készített polcrendszerek elhelyezése. Nagy előnyük az ilyen polcoknak, hogy könnyen összeszerelhetőek és az adott helyiség méretéhez könnyedén lehet igazítani őket. A tárolás az acél elemekből álló, csavarozással összeszerelhető polcokkal a lehető leggyorsabban kivitelezhető.

Ha Önnek is ilyen típusú tároló rendszerre van szüksége, akkor már meg is találta a megfelelő lehetőséget. A horganyzott és festett teljesen új polcrendszerek mellett használtak közül is tudunk Önnek ajánlani. Irattárban is tőkéletesen lehet használni ezeket a polcokat. Könnyen szétszerelhetők és a költöztetésük is egyszerűen oldható meg, hiszen a csavaros típusok elemekre szétszerelhetőek. A polcrendszerek árai is kedvezőek, melyeket egy árlistában összefoglalva tud megtekinteni, ahol méret és a teherbírás szerint olvashatóak. Ha speciális polcrendszerekre van igény, melyek kifejezetten gumiabroncs tárolására vannak kifejlesztve, akkor ezeket is megtalálja a honlapunkon. Egyedi salgó polc igényét is elküldheti, ha előre meghatározott méretű polcrendszerekre van szüksége és így egy külön, személyre szabott ajánlatot fog kapni. Ismerkedjen meg a fém polcokkal, melyek nagyon jó minőségűek és modern gyártástechnológiai eljárással készülnek! A tárolást így a lehető legkevesebb költségen tudja megvalósítani a raktárban, irattárban vagy műhelyében.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés