Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Tartós és minőségi fémpolc

Otthonunkban, vagy munkahelyünkben különféle tárolóeszközökre lehet szükségünk, amelyeken legtöbbször olyan tárgyakat tartunk, amiket rendszeresen használunk. Néhány minőségi fémpolc biztosan mindenkinek nagy hasznára vállhat, csak a megfelelő üzletet kell megtalálni, ahol ezeket be lehet szerezni.

Üzletünkben több fajta profi polcrendszer közül válogathat mindenki, amelyeket szinte bárhol fel lehet állítani. Egy fémpolc azért is lehet jó választás, mert nagyon tartós szerkezetű, így még a nehezebb tárgyakat is gond nélkül elbírja. A polcrendszer összeállításához szükség lehet néhány szerszámra, azonban ezeket könnye be lehet szerezni. Üzletünkből természetesen minden alkatrész megvásárolható, amire szükség lehet, hogy ezeket a polcokat össze lehessen szerelni. A fémpolc összeszereléséhez minimális szaktudás szükséges, így szinte bárki össze tudja azokat szerelni. Természetesen az üzletünkben dolgozó szakembereket is fel lehet kérni a munkára, ők biztosan gyorsan és precízen dolgoznak. A fémpolc összeszerelése mellett azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek mindig stabil alapzaton álljanak, máskülönben könnyen felborulhatnak.

Fontos, hogy nem szabad túlterhelni ezeket a polcokat, még akkor sem, ha féből vannak és nagy a teherbíró képességük. Az üzletünkből kapható fémpolc csak abban az esetben fog tartósan állni, ha megfelelő körülmények között vannak használva.

Amennyiben valaki nem szeretne üzletünkbe eljönni személyesen, az interneten is fel lehet venni velünk a kapcsolatot és bármilyen terméket meg lehet rendelni.

 

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés