Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Teherbíró fém polc otthonra, irodába

Az évek alatt a háztulajdonosok meglehetősen sok holmit fel tudnak halmozni, amiket aztán nem tudnak hova tenni. Ilyenkor jó szolgálatot tesz egy nagy teherbírású polc, melyen minden tárgy kényelmesen elfér. A fém kialakítású polcok, polcrendszerek irodákba is remek választásnak bizonyulnak, hiszen nagy mennyiségű iratok elhelyezésére is alkalmasak.

Strapabíró vázszerkezet

A fém kialakítású polcok egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül strapabíró vázszerkezettel rendelkeznek. Nem számít, hogy csavaros vagy csavar nélküli változat kerül-e beszerzésre, hiszen minden esetben nagy teherbírású polcok kerülnek a vásárlók birtokába. Amennyiben nem csak iratok, könyvek, ruhák vagy tisztítószerek tárolása a cél, hanem például kereskedelmi egységek árukészletének, esetleg üzemek, gyárak által termelt termékek elhelyezését kell megoldani valamilyen módon, akkor a fix méretekkel rendelkező elemeket egymás mellé lehet helyezni, melyek így akár egy egész raktárhelyiséget betöltő polcrendszert alkothatnak.

Csavaros vagy csavar nélküli változatok

A megfelelő információk hiányában sokan azt hiszik, hogy a csavar nélküli változatok kevésbé terhelhetők, mint azok a társaik, melyek csavarelemeket is tartalmaznak. Ez azonban messze áll a valóságtól, hiszen a kínálatban található polcok kialakítástól függetlenül ellenállnak a külső erőhatásoknak és hosszú évekig ki tudják szolgálni a felhasználók igényeit. A nagy teherbírású polcok felállítása remek választásnak bizonyul otthon, munkahelyen, de akár nagyobb méretű áruk és különböző produktumok tárolására is lehetőséget biztosítanak a kereskedelmi egységekben, üzemekben.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés