Skip to main content

RAKTECH Magyarország Kft. 1139 Budapest, Frangepán u. 9. | +36 (1) 700 40 06 | bolt@salgopolc.org

Többféle típusú polc kapható

A tartóalkalmatosságok az emberek mindennapjainak szerves részét teszik ki. Ez főleg akkor kifejezetten szembetűnő, amikor kevés van belőle vagy netán egyáltalán nincs. Megfelelő számú polc hiányában sokkal nehezebb rendezetten és helytakarékosan pakolni. Egy új üzlet esetében fontos, hogy rendezetten lehessen tárolni eladásra kínált árut. Sok minden múlhat egy polc kialakításán, strapabírásán, kompaktságán és variálhatóságán.

Nyilvánvalóan a szerkezetnek az anyaga is lényeges szempontnak mondható. A műanyag polcok nagyobb terhelés hatására összerogyhatnak. A faanyagú tartó szerkezetek strapabíróbbak a műanyagnál, de nagy ellensége a pára és a nedvesség, amelynek hatására sérülhet. Ezekkel szemben a fém anyagú polc rendkívül megbízható és magas fokú terhelhetősége okán stabilnak számít.

Mindezek mellett megrendeléstől függően alakítható a termékek kritériumai és méretei.

A fém alkalmatosságok irodahelységekben, otthon és raktárakban, illetve garázsokban, pincehelyiségekben is kitűnően helyt állnak. Gyakorlatilag bármely tárolási célra alkalmas. A fém polc még irodai gépek esetében is kiváló választás, mivel rácsos kialakításának hála nem valószínű, hogy túlmelegedik, amennyiben mégis biztosan nem gyullad ki.

A polc típusainak kiválasztásához szükséges tudni azt, hogy mi lesz tárolva rajta. Ezt kifejezetten érdemes tudni ahhoz, hogy megfelelő legyen az adott objektum tárolására. A weboldalon ajánlat kérés után bárki megtudhatja, hogy mennyibe fog kerülni a személyre szabott termék.

Kínálatunk

Bemutatóterem

Azonnali vásárlás raktárról: Raktár és bemutatóterem a XIII. kerületben:
1139 Budapest, Frangepán u. 9.

Kérdése van? Hívjon, segítünk!
+36 1 700 40 06
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szolgáltatásaink:
- díjmentes felmérés
- házhozszállítás,
- összeszerelés